Senaste nytt
  • Kulskruv med kylning

    Kulskruvar med integrerade kylkanaler i kulskruvsmuttrar möjliggör förbättrad prestanda och längre livslängd!

  • Platina!

    Vi har tilldelats EcoVadis högsta betyg - platinamedalj - för vårt hållbarhetsarbete 2024!

  • Stort tack för Din medverkan!

    Stort tack för din medverkan vid vår kundnöjdhetsmätning som vi nyligen genomfört!

22 Augusti 2024 | Aratron

Platina!

Aratron har tilldelats EcoVadis Platina 2024 – en prestigefylld utmärkelse som bekräftar vårt strategiska, prioriterade arbete inom miljö och hållbarhet.

EcoVadis är världens mest betrodda, oberoende analysföretag inom hållbarhetsarbete, med utvärdering och betygsättning av över 100 000 företag inom 200 branscher – i mer än 175 länder! Bedömningen baseras på kriterier som miljöarbete, arbetsvillkor, etik och hållbara inköp.

Högst rankade, topp 1%, av alla företag som utvärderats i vår grupp

Med EcoVadis Platinamedalj, som är det allra högsta betyget, placerar sig Aratron bland de högst rankade, topp 1%, av alla företag i gruppen Manufacture of general-purpose machinery som utvärderas av EcoVadis.

”Detta fina betyg bekräftar vårt långsiktiga arbete med att integrera hållbarhet i alla delar av vår verksamhet,” säger Kristina Wendt, kvalitets- och hållbarhetsansvarig på Aratron. ”Vi är stolta över att bidra till en mer hållbar framtid och ser detta som en fantastisk uppmuntran i vår viktiga fortsatta hållbarhetsresa.”

”För våra kunder innebär också utmärkelsen en extra trygghet i att samarbeta med en partner som aktivt arbetar för hållbar utveckling, vilket även stärker kundens egna  hållbarhetsmål, liksom ger långsiktiga värden för både affärsverksamhet och samhället i stort.”

Vill du veta mer? Läs mer i EcoVadis rapport för 2024.

Aratron EcoVadis Platina 2024 (QR):